Hva er fordelene med produksjon med lavt volum?
Du er her: Hjem » Kasusstudier » Siste nytt » Selskapsnyheter » Hva er fordelene med produksjon med lavt volum?

Hva er fordelene med produksjon med lavt volum?

Publish Tidspunkt: 2022-05-04     Opprinnelse: Nettstedet

I hverdagen vår kan vi teste produkter og markeder gjennom produksjonsmetoder med små batch. Dette er også en gjennomførbar måte å få produkter til markedet raskt, samtidig som du lar deg raskt svare på designendringer og forkorte produksjonssyklusen. Så hva er fordelene med Produksjon med lavt volum? La oss se sammen neste gang.


Følgende er en liste over innhold:

Produksjon med lite volum sparer kostnadene dine

Lavt volumproduksjon raskt til markedet

Produksjon med lite volum tillater designfleksibilitet

Produksjonsalternativer for lavt volum


Produksjon med lite volum sparer kostnadene dine


De fleste tror at hvis du vil gjøre deler billigere deler, bør du produsere større mengder. Hvis ordrevolumet øker, er det åpenbart at enhetens produksjonskostnader vil avta. Men kan du faktisk spare kostnadene dine ved å bestille flere deler? Det er ikke sant. For masseproduksjon-spesielt injeksjonsstøping og die casting, må du investere mye penger i muggsopp. Holdbart stål tåler strenghetene i masseproduksjonen. Samtidig, når en fabrikk har etablert en stor oversikt over råvarer for materialer og produksjonslinjer, ber de deg vanligvis om å legge inn en stor MOQ-ordre, men du trenger foreløpig bare hundrevis av produksjonsprodukter med lavt volum. På lang sikt er prosjektet ditt begrenset av en mangel på kontantstrøm.


Lavt volumproduksjon raskt til markedet


Med etterspørselen etter kontinuerlig innovasjon øker også teknologiske endringer. Å lage et nytt design eller endre en eksisterende design i løpet av en kort periode legger et enormt press på produktutviklere. Hvorvidt produksjon av lavt volum kommer inn i markedet først eller kommer inn i markedet senere, kan være nøkkelen til suksess eller fiasko. Dette er din ideelle måte å få nok salg på uten å skape en uholdbar lagerbelastning. På grunn av den lille etterspørselen, kan vi produsere delene dine i produksjon med lite volum om noen dager i stedet for uker eller måneder.


Produksjon med lite volum tillater designfleksibilitet


Produksjon med lavt volum lar deg gjøre endringer i produktene dine og lage de beste ideelle produktene for å gripe markedsandelen.


Produksjon med lite volum Bridge produksjonsalternativer


Produksjon med lite volum verifiserer utformingen og løser mulige feil i det nye produktet, og unngår dermed noen risikoer før masseproduksjon.


TEAM MFG er et raskt produksjonsselskap med fokus på ODM og OEM, startet i 2015. Vi tilbyr en serie raske produksjonstjenester som Rapid Prototyping Services, CNC Machining Services, Injection Molding Services og Die-Casting Services for å hjelpe designere og kunder med lavvolumproduksjonsbehov.


I løpet av de siste 10 årene har vi hjulpet mer enn 1000 kunder med suksess med å bringe produktene sine til markedet. Som vår profesjonelle service og 99%, gjør nøyaktig levering oss til den mest foretrukne i kundelisten. Ovennevnte er det aktuelle innholdet om fordelene med produksjon med lite volum. Hvis du er interessert i produksjon med lite volum, kan du kontakte oss, så gir vi deg relaterte tjenester. Nettstedet vårt er https://www.team-mfg.com/. Du er hjertelig velkommen, og vi håper å samarbeide med deg.


Relaterte nyheter

Innholdet er tom!

TEAM MFG er et raskt produksjonsfirma som spesialiserer seg på ODM og OEM starter i 2015.

TEL.

+ 86-0760-88508730

Telefonen

+ 86 - 15625312373
Copyrights   2021Team Rapid MFG Co., Ltd. All rights reserved.