Hva er fordelene og ulempene ved støping?
Du er her: Hjem » Kasusstudier » Casestudier » Trykkstøping » Hva er fordelene og ulempene ved støping?

Hva er fordelene og ulempene ved støping?

Publish Tidspunkt: 2022-05-01     Opprinnelse: Nettstedet

Trykk die casting er en slags støping, er den smeltede eller semi-smeltede tilstanden til metallet som helles i trykkkammeret på maskinen, under virkningen av høyt trykk, med en veldig høy hastighet fylling i støpehulen og under høyt trykk til Gjør den smeltede eller semi-smeltede metallkjølende størkningen til å danne for å oppnå støping av høyeffektivitet, høyeffektiv presisjonsstøpemetode. La oss se på fordelene og ulempene med det.


Her er innholdet:

Fordeler med støping

Ulemper ved die casting


Fordeler med støping


Det er mange fordeler med die casting. Den første tingen å si er at produksjonseffektiviteten er høy, og produksjonsprosessen er lett å realisere mekanisering og automatisering.


Generelt sett er kalde kammerstøpemaskiner gjennomsnittlig 50 ~ 90 ganger i timen, mens varmkammerstøpemaskiner gjennomsnittlig 400 ~ 900 ganger i timen, høy produksjonseffektivitet. Det andre er støpehøyde av høy dimensjonal nøyaktighet, høy overflatekvalitet. Dette forbedrer utnyttelsesgraden for legeringen, og sparer mange maskineringskostnader.


I tillegg er deres mekaniske egenskaper høye. Styrke og hardhet er høyere. En annen fordel er: den kan dø-støpt komplekse tynnveggede deler. De kan ha komplekse deler form, mens veggtykkelsen på delene kan være mindre, aluminiumslegeringer som støter minimum veggtykkelse på 0. 5 mm, den minste veggtykkelsen kan nå 0. 3 mm.


Det viktigste poenget er at støpingen kan være innebygd i støping av andre materialdeler. Dette kan spare verdifulle materialer og prosesseringskostnader og kan få form av komplekse deler og forbedre ytelsen til delene, redusere arbeidsmengden.


Ulemper med die casting


Det er to sider ved alt. Die Casting har også sine ulemper. For det første er det lett å produsere lufthull. Siden det smeltede metallet fyller formhulen med veldig høy hastighet under støping, og formmaterialet ikke er pustende, er den produseres av den generelle metoden utsatt for porene.


Samtidig kan ikke bearbeidingsgodtgjørelsen av delene være for store, ellers vil det fjerne den støpe overflaten herdingslag, noe som gjør overflaten nær porene utsatt for overflaten. Det andre er at den ikke er egnet for liten batchproduksjon.


Det har en annen ulempe: Die-casting høyt smeltepunktlegering når livets liv er lavt. Noen metaller (for eksempel kobberlegering) smeltepunkt er veldig høy, materialmotstanden mot termisk deformasjon og kravene til termisk utmattelsesstyrke er veldig høye, livets levetid er relativt lavt. For tiden er materialet hovedsakelig aluminiumslegering, sinklegering og magnesiumlegering, etc., jernholdig metall bruker sjelden metodebehandlingen.


Med kontinuerlig forbedring av innenlandsk utviklingsnivå, forbedres også utstyrsnivået og prosesseringsteknologien til støpemaskiner betydelig. Det kan produsere hva slags deler i den kontinuerlige utvidelsen, og å produsere kvaliteten blir også høyere.


TEAM MFG Produkter testes mye før du forlater fabrikken for å sikre kvalitet. Hvis du er i die-casting-virksomheten, kan du vurdere å bruke våre kostnadseffektive produkter.


Relaterte nyheter

Innholdet er tom!

TEAM MFG er et raskt produksjonsfirma som spesialiserer seg på ODM og OEM starter i 2015.

TEL.

+ 86-0760-88508730

Telefonen

+ 86 - 15625312373
Copyrights   2021Team Rapid MFG Co., Ltd. All rights reserved.