The Art of Reaming: En omfattende guide for nybegynnere i presisjonsmaskinering
Du er her: Hjem » Nyheter » Blogg » The Art of Reaming: En omfattende guide for nybegynnere i presisjonsmaskinering

The Art of Reaming: En omfattende guide for nybegynnere i presisjonsmaskinering

Publish Tidspunkt: 2024-02-22     Opprinnelse: Nettstedet

Reaming er en maskin designet for å forstørre hull som tidligere er boret i et prosjekt. Hovedmålet med å rømme er å forstørre poreåpningen for å ha riktig størrelse, ensartet form og glatt indre overflate.


Hva skjer med det reaming maskineriet?


Reaming -prosessen krever bruk av et spesielt verktøy som kalles en reamer. Reamers er roterende skjæreverktøy som brukes i metallarbeidsindustrien og kommer i ulik grad av nøyaktighet. CNC snur Deler bruker en presisjonsreamer for å oppnå eksepsjonelt høy nøyaktighet og glatthet. Derimot brukes ofte uregelmessige reamingverktøy for å fjerne burr fra burr og enkle spredningsoperasjoner. I reaming -systemet på dreiebenken støtter halen reameren.


Hva er de forskjellige typer reamers i reaming maskinering?



Justerbar håndreamer:


Den justerbare håndreameren er et allsidig verktøy med justerbare kniver for et unikt utseende. Vanligvis brukt til presisjonskiving i manuelle applikasjoner.


Rett reamer:


En rett trommel er et sirkulært instrument med en rett trommel. Det brukes til å forstørre og fullføre hullene til en bestemt størrelse uten noen avsmalnende.


Håndreamer:


En håndkvern er et håndverktøy designet for å brukes manuelt. Typisk brukt til små reamingjobber der det er nødvendig med nøyaktighet og vedlikehold.


Maskinreamer:


Maskinreamer er spesielt designet for bruk i maskinverktøy. Ideell for store reamingjobber ved hjelp av elektroverktøy eller maskiner.


Rose Reamer:


En Rose Reamer er et spesialisert verktøy med en avsmalnet ende som ligner et rosenblad. Det brukes vanligvis til å lage koniske hull eller kamfere.


Shell Reamer:


Shell-rømmer er designet for å bore hull i tynnveggede materialer som platemetall. Den har generelt en koralllignende struktur.


Flat reamer:


Den flate reamer har et vass som gradvis øker i diameter mot den ene enden. Det brukes ofte til boring eller stansing av koniske hull.


Integrert reamer:


En integrert reamer er et allsidig verktøy som kombinerer deler av reamer, for eksempel rette og smale deler. Passer for reaming av applikasjoner.


Komplikasjoner og årsaker til reamingprosessen


Det er ikke uvanlig å møte problemer under reaming, enten du er rammer på CNC -maskinering dreiebenker, fresemaskiner eller andre maskiner. Å velge riktige verktøy og systemer er avgjørende for å lykkes med disse utfordringene.



Største diameter:


Årsak: Utenfor diameter på den dannede reamer er for stor; Reamerdhare burrs; For høy skjærehastighet; Feil fôring eller restmengde; Feil bruk av vannskjærere; Feil kobber ansikt; Reamer er bøyd, og så videre.


Negativ sirkel:


Årsak: bruker for lang reamer; vibrasjon eller skravling under reaming; Blyvinkel for liten; reamer tips for smalt; Overflateregler som Notch og krysser hull i det indre hullet; Innpakning av tynnveggede deler for tett og forårsaker forvrengning; Løs spindelholder og andre.


Høy ruhet:


Årsak: for hurtig skjærehastighet; Feil bruk av skjærevæske; kanten av et tungt verktøy; solid overflateverktøy; gjenværende områder som ikke er støpt; Rask fjerning av fjerning av chip; overdreven slitasje av reamer; Burrs eller flis i kantene, og så videre.


Minimum reamer -levetid:


Årsak: Dårlig valg av verktøy og materialer; Reamer varmes opp under sliping; utilstrekkelig skjærevæskestrøm til skjæreområdet; Enkel for høye tak, blant andre.


Retningslinjer for effektive reamingprosedyrer



Bruk skarpe reamers for å gjøre reaming:


Bruken av en skarp reamer er viktig for nøyaktige og rene resultater i reaming -prosessen. En kjedelig eller skadet reamer kan øke friksjonen, forårsake dårlig overflatebehandling og til og med forårsake overoppheting. Kontroller og skjerp reamerne regelmessig for å sikre et jevnt snitt.


Forsegl arbeidsområdet mot støv:


Støv og rusk i Rask produksjon Område kan påvirke reamingprosessen negativt. Akkumulerte partikler kan øke slitasje på reamer, kompromittere nøyaktigheten og resultere i en suboptimal finish. Bruk effektive støvfjerner og sørg for et rent arbeidsmiljø for å sikre støvsugere og effektiviteten til støvsugere.


Bruk kvaliteten Chuck:


Chuck spiller en essensiell rolle i å beskytte reamer under reaming. Velg en chuck av høy kvalitet som gir sikker og presis klemming. En pålitelig chuck sikrer stabilitet, minimerer vibrasjoner og hjelper til med å holde hele den remrende operasjonen nøyaktig.


Forsikre deg om at skjærevæsken når skjæret:


Tilstrekkelig smøring er avgjørende for riktig reaming. Kontroller at skjærevæsken når skjærekanten til Reamer ordentlig. Riktig smøring reduserer ikke bare friksjon og varme, men hjelper også med å eliminere brikken, noe som gjør reaming mer effektiv og vellykket.


Kontroller at reamingverktøyet overhengte fra spindelen:


Det riktige verktøyet som henger fra spindelen er viktig for best resultat. For lite eller for mye kan redusere vibrasjoner, distraksjon og nøyaktighet. Følg produsentens anbefalinger for hengemaskiner for å opprettholde stabilitet og nøyaktighet under reaming.


Unngå hindringer:


Tag i reaming -prosessen kan forstyrre fjerning av chip, noe som resulterer i riktig overflatebehandling og mulig mekanisk svikt. Bruk effektive brikkefjerningsteknikker, for eksempel riktig kjølevæsketestrømning og chipbrytere, for å forhindre hindring og sikre kontinuerlig og jevn reaming -drift.


Angi riktig skjærehastighet og vinkel for reaming:


Skjærehastighet og skjærevinkel påvirker effektiviteten og kvaliteten på reaming. Juster skjærehastigheten avhengig av materialet som opprettes og følg de anbefalte delene. Å opprettholde riktige parametere hjelper til med å forhindre problemer som overoppheting, verktøyklær og dårlig overflatekvalitet.


Velg reamer -materialet i henhold til arbeidsstykkets materiale:


Valg av riktig reamer -materiale basert på jobbsøknaden er avgjørende for vellykket reaming. Ulike materialer krever spesifikke reamer -design for å sikre effektiv skjæring og lang levetid. Tenk på faktorer som hardhet, slitasje og varmemotstand når du velger det passende reamer -materialet for jobben.


For å oppsummere, ser det ut til at reaming er et avgjørende og vanskelig skritt i presisjonsmaskinering som forbedrer overflatekvaliteten og dimensjonsnøyaktigheten til borede hull i arbeidsstykket. Spesialiserte instrumenter og forsiktige tilknytningsmetoder. Reaming Ho garanterer de ønskede spesifikasjonene og en rund blenderåpning.


Nøyaktigheten og oppmerksomheten på detaljer som kreves for et vellykket reaming -program blir fremhevet av målinger av verktøyskarphet, miljømessig renslighet, chuck -kvalitet, bruk av effektive skjærevæsker, riktig verktøyflotasjon, flisfjerning, skjærehastighet og materialvalg.


Kontakt oss


TEAM MFG er en profesjonell produsent som tilbyr CNC -maskinering, Rask prototypingtjenester, Injeksjonsstøpingstjenester osv. For å imøtekomme dine lavvolum produksjonsbehov. Kontakt teamet vårt i dag!


Relaterte nyheter

Innholdet er tom!

TEAM MFG er et raskt produksjonsfirma som spesialiserer seg på ODM og OEM starter i 2015.

TEL.

+ 86-0760-88508730

Telefonen

+ 86 - 15625312373
Copyrights   2021Team Rapid MFG Co., Ltd. All rights reserved.